Barnfri…

Eller ja nästan iaf. Mina egna barn har iaf inte varit hemma. Däremot har jag umgåtts mycket med familjen L. Allt från enstaka luncher hos dom till en tur till Göteborg (Gothia cup) till pyssel med minstingen.

Sen har jag hunnit hjälpa mina fantastiska hyresvärdar med att släpa grenar som de kapat ner i sin nya trädgård. Och kikat på när allting eldades i en enorm hög med grenar och ris. Häftigt och läskigt på en gång 🙂

Och så har jag äntligen fått klippt gräset. Jisses vad det behövdes. Dessutom trimmade jag så långt elkabeln nådde. Ska låna förlängningssladd till nästa gång så jag får fixat allt. Roligast var nästan att rensa bort ogräset runt rosorna. Så härligt att se dom i sin prakt istället för bland en massa ogräs. 😀

Och så har jag äntligen fått sytt klart kuddfodralen till polaren och hans biorum! 15 st 40×40 cm samt 2 st 70×70 cm. Tre dagar tog det… med pauser mellan arbetspassen… Puh!
Jag lägger dom på lådan idag så får han grejerna i nästa vecka.

Idag ska jag ta mig in till byn (Stenungsund) för att fixa lite plus handla lite mat. Och så ska jag unna mig ngn god mat tills ikväll 🙂

 

Imorgon kommer Jon hem. Det ska bli skönt. Lite mor/son tid 🙂
Jag åker och hämtar honom och vi ska tillsammans med familjen L åka in till Göteborg och kika på Gothia finaler på Gamla Ullevi. Mys <3

 

Upp å hoppa!
//Lotta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.